Termeni Proprietari Auto

Poti descarca aceasta lista de termeni si conditii de aici.

 1. Conducatorul auto trebuie sa detina un permis de conducere valid.
 2. Autovehiculul trebuie sa fie proprietate privata.
 3. Autovehiculul trebuie sa fie inmatriculat si sa aiba asigurare obligatorie de raspundere civila.
 4. Conducatorul auto trebuie sa anunte societatea noastra in 48 de ore orice incident, sanctiuni rutiere(suspendare permis) ori distrugerea autovehiculului, implicit autocolantului.
 5. Conducatorul auto trebuie sa permita publicitatea pe autovehiculul sau si sa aiba spatiu suficient inscriptionarii auto.
 6. Pentru a putea fi ales sa faca publicitate trebuie sa se inscrie in baza noastra de date si sa fie de acord cu conditiile puse de societatea noastra.
 7. Plata serviciului nu va fi facuta daca publicitatea nu a fost efectuata in totalitate, adica minim 500 km pe luna si pastrarea calitatii autocolantului.
 8. Conducatorul auto este raspunzator de pastrarea intacta a autocolantului.
 9. Daca un autovehicul este scos din circulatie mai mult de o saptamana( reparatii service, etc.), ne rezervam dreptul de a retrage campania publicitara(autocolantul) de pe autovehiculul respectiv.
 10. Daca se schimba proprietarul autovehicului sau numar inmatriculare/ telefon/ email/ oras, societatea nostra trebuie informata si actualizate toate datele modificate.
 11. Conducatorul auto trebuie sa informeze locatiile pe care le-a parcurs pe perioada campaniei.
 12. Autovehiculul trebuie sa fie spalat pentru a putea permite inscriptionarea autocolantului, si pe parcursul campaniei pentru o mai buna vizibilitate a publicitatii.
 13. Datele inscrise in baza noastra de date sunt confidentiale si vor fi folosite strict pentru ce au fost ele furnizate.
 14. Conducatorul auto trebuie sa fie prezent in momentul inscriptionarii autocolantului.
 15. Conducatorul auto trebuie sa permita fotografierea autovehiculului pentru a putea face dovada inscriptionarii si pentru a fi folosita la promovarea urmatoarelor campanii publicitare.
 16. Daca autovehiculului dumneavoastra a fost revopsit, in acele zone ar putea exista mici deteriorari ale vopselei, drept pentru care societatea nu-si asuma raspundere pentru aceste deteriorari.
 17. Conducatorul auto va putea fi implicat doar intr-o singura campanie publicitara in aceeasi perioada de timp.
 18. Conducatorul auto va suporta orice comision bancar sau alte costuri daca datele furnizate sunt incorecte sau incomplete.Aceste costuri vor fi scazute din venitul conducatorului auto.
 19. Daca conducatorul auto nu este de acord cu termenii si conditiile noastre, atunci ne rezervam dreptul de a retrage campania publicitara de pe autovehiculul sau.
 20. Toate informatiile furnizate in baza noastra de date trebuie sa fie adevarate si exacte.
 21. Conducatorul auto trebuie sa furnizeze potentialilor clienti informatii cu privire la campania publicitara facuta in acel moment.
 22. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a verifica prin diverse mijloace pe toata perioada campaniei publicitara buna efectuare a serviciului.
 23. Daca se constata neindepliniri ale acestor termeni si conditii, ne rezervam dreptul de a retrage campania de pe autovehiculul respectiv si evident neplata venitului respectiv.
 24. Venitul conducatorului auto este stabilit in functie de anul de fabricatie si le gasiti afisate pe site-ul nostru.
 25. Venitul conducatorului auto este un venit net si impozitul aferent este oprit la sursa. Impozitul este platit de societatea noastra in conturile de Trezorerie aferente acestui impozit pe venit.
 26. Societatea noastra nu-si asuma raspunderea pentru eventuale sanctiuni rutiere (amenzi, suspendare permis,etc.), incapacitatea de a mai conduce(probleme de sanatate) sau despagubiri materiale in cazul accidentelor rutiere( distrugerea autovehiculelor partial sau in totalitate, deces sau invaliditate).
 27. Inscrierea in baza noastra de date se face gratuit, fara taxe ascunse, iar selectia in campaniile publicitare se poate face in luni sau chiar ani( in functie de dorintele clientilor: culoare, model, an de fabricatie, km parcursi).