Masina, caut protectie si reclama!

Reclama pe masina lui Deadmau5

In articolul de astazi as dori sa va povestesc despre o intamplare hazlie ce are legatura cu colantatul masinilor. Este vorba de DJ-ul canadian Deadmau5 care este binecunoscut nu doar pentru muzica sa, ci si pentru entuziasmul sau pentru masini. Fiind un impatimit al curselor decide sa concureze la Gumball 3000 (o cursa de 3000 de mile care are loc pe drumurile publice) cu masina sa, un Ferrari 458, dupa ce a acoperit-o cu autocolant cu Nyan Cat (al 5-lea cel mai vizualizat video YouTube in 2011 care combina un cantec japonez cu un desen animat cu o pisica care zboara prin spatiu si lasa o urma in forma de curcubeu). Din acest incident se naste un scandal intre DJ si producatorul Ferrari, acesta din urma cerandu-i sa respecte conditiile de la cumpararea bolidului si sa aduca masina la forma initiala.
Cei de la Nissan vrand sa profite de pe urma notorietatii celor 2 parti implicate, publica pe twitter o poza cu un Nissan GTR cu Nyan Cat, cel mai probabil modificata in Photoshop spunand ca i-au gasit masina. Pana la urma cei de la Nissan chiar i-au trimis masina lui Deadmau5, judecand dupa poza de pe twitter in care DJ-ul spune ca “Funtime has arrived! Thank you for the loaner Nissan”.

Concluzia poate fi una singura:

masina + autocolant = castig pentru proprietar!

La fel ca Nissan trebuie si voi sa speculati momentul si sa va aduceti masina la colantat.
Meloni Serv Advertise by cars foloseste autocolant de tip PVC, potrivit atat pentru partile metalice cat si pentru cele din plastic, pentru zona geamurilor se foloseste autocolant mesh (plasa), ambele tipuri sunt rezistente la soare, apa si inghet.
Cred ca multi dintre voi aveti intrebari si o sa incerc sa raspund la cele mai frecvente intrebari primite de-a lungului timpului.

Pot avea probleme cu politia daca am masina colantata?
Nu, categoric nu! Acoperirea va fi pe maxim 60% din suprafata vehiculului ceea ce nu creeaza riscuri de a fi amendat sau oprit de politie pentru ca ai reclama pe masina.

Am o masina colorata. Sunt eligibil pentru reclama?
Da, in functie de criteriul de cautare al firmelor, sunt anumite studii care spun ce tip de reclama da bine pe anumite masini si astfel compania care doreste advertise by cars cere masinile sa aiba o anumita culoare care poate fi reprezentativa pentru companie sau care au maximum de impact si vizibilitate din acel mesaj. Sunt cazuri in care sunt cerute numai astfel de masini cu coloristica atipica.

Detin o masina veche, ma pot califica pentru campanii de “reclama pe masina ta“?
Da, la fel ca si masinile cu o coloristica aparte, masinile vechi fac parte din criterii de cautare, de exemplu daca vrei sa promovezi evenimentul care tocmai a trecut, Expo Retromobil, clar masina ta va fi selectata sau daca vrei sa promovezi un club cu muzica oldies, cu siguranta ca acel client va cauta o masina veche si interesanta.

Ce impact are faptul ca am autocolant pe masina asupra mea ca sofer?
Nici unul, asa cum nu te-a “deranjat” nici faptul ca masina este neagra, este posibil chiar sa iti placa modelul de reclama si sa te simti ca si cum ti-ai fi cumparat o masina noua la fiecare schimbare de reclama pe masina ta.

Daca masina este luata in leasing pot sa o colantez cu reclame?
Nu, pentru a putea beneficia de aceste servicii de tip advertise by cars, masina trebuie sa fie proprietate persoanala si sa fie inmatriculata, vezi Termeni si conditii.
Nu uita ca esti la un pas distanta de a te inscrie pentru a primi reclama pe masina ta. Daca nu ai facut-o inca, inscrierea este gratuita si nu dureaza mai mult de un minut.
In cazul in care mai aveti si alte intrebari le astept in comentarii si o sa raspund fiecarei persoane!