Despre Noi

Advertise by cars – reclama pe masina ta aduce reclama pe toate drumurile din tara si nu numai, combinand publicitatea traditionala cu targetul si impactul marketingului direct pentru a avea rezultate foarte bune.

Avand o baza de date vasta cu autovehicule diverse si locatii diferite, duc la o mai buna alegere a autovehicului potrivit in functie de targetul dorit.

Dupa ce ati ales autovehiculele dorite, noi le vom inscriptiona cu autocolantul dorit. Astfel prin aceasta prezentare inedita a afacerii dumneavostra veti reusi sa obtineti un plus de imagine si implicit venituri suplimentare.

Am gandit aceasta afacere cu increderea ca acest concept de promovare este mai bun, mai eficient raportat la costuri si impact, pentru afaceri mici si mijlocii.

Publicitatea traditionala costa foarte mult si adesea cu rezultate slabe.

In zilele noastre, climatul de afaceri are nevoie de metode si strategii de promovare eficiente.

In loc sa investesti o suma importanta in promovare prin canalele traditionale de promovare, acum poti folosi acest nou concept de promovare “advertise by cars- reclama pe masina ta”.

Puteti alege chiar dumneavoastra autovehiculele, mesajele transmise si locatiile unde doriti promovarea afacerii.

Campania publicitara incepe de la 1 luna si se poate extinde.

Societatea noastra stabileste o relatie directa, stransa intre brand dumneavoastra si consumatori. Brand-ul dumneavoastra este dus in diverse locatii, acolo unde in mod normal nu se poate vedea.

In acelasi timp, chiar conducatorul auto este acela care va poarta brand-ul, prin autovehiculul sau, in diverse locatii, dar si printre membri familiei sale, prieteni, comunitate.

Dumneavostra puteti controla mai bine costurile si targetul campaniei publicitare. Nu exista costuri ascunse.