Advertise by cars, cum sa faci bani in timp ce conduci

car_side_low_res_0

Advertise by car sau cum sa fac bani in timp ce conduci!

Intotdeauna exista motive sa castigi bani in plus: vacante, facturi, costul carburantului care creste din ce in ce mai mult si mai des si chiar cheltuielile zilnice. Astfel, probabil ai auzit de bussines-uri care iti ofera bani in timp ce tu te plimbi cu masina, si tot ce trebuie sa faci este sa ai o reclama pe masina. Dar aceste firme exista cu adevarat? Da, exista! Si ca sa te convingi poti accesa meloni.ro – advertise by cars.

Practic totul functioneaza usor deoarece pe de o parte sunt persoane care doresc sa castige bani in plus si isi pot oferi spatiul de pe masina pentru colantare si pe de alta parte firme care doresc sa isi faca reclama intr-un mod inedit.

Si atunci masina ta devine un fel de mesager al persoanei care are reclama pe masina ta.

Odata inregistrat in baza noastra de date, meloni.ro se creeaza un profil pentru fiecare proprietar auto bazandu-se pe marca masinii, pe culoare, pe vechimea masinii, numarul de kilometri care se parcug intr-o luna si toate aceste criterii duc la o cat mai buna selectie pentru companiile care cauta reclama pe masina ta.

Masina cu reclame pe ea nu iti afecteaza rutina zilnica, tu mergi la serviciu, in oras, poti pleca la munte sau la mare si banii se aduna in cont, lucru care poate constitui un avantaj major, reclama este vizibila in diferite locatii de diferite persoane,se acopera o zona mai mare in care se vede reclama, lucru avantajos pentru firmele a caror reclama o ai pe masina.

Ca si dezavantaje putem vorbi despre costurile inlocuirii reclamei de pe masina in cazul in care se schimba un logo sau designul unui produs, cand masina parcheaza si reclama inceteaza sa mai fie vizibila, in cazul in care masina este implicata intr-un accident este posibil sa se asocieze brandul cu accidentul, lucruri care sunt mai mult in dezavantajul celui care doreste sa afiseze reclama pe masina ta.

Reclama pe masina ta, in esenta, este un lucru care iti aduce bani fara sa-ti schimbe planurile zilnice.

In cazul in care tu ca proprietar te ingrijorezi ca Meloni Serv Advertise by car iti va colanta masina si apoi vei ramane cu acea reclama sau poate si mai rau te gandesti ca trebuie sa vopsesti masina dupa ce expira campania publicitara, am un pont, nimic din toate astea nu se vor intampla. Autocolantul se dezlipeste foarte usor nu afecteaza vopseaua in nici un fel, ba as putea spune ca o protejeaza de zgarieturi usoare.

Pentru tine furnizor de reclame pe masini ideea este la fel de benefica , ai reclama la vedere, se misca tot timpul, sunt persoane care parcurg si 5000-10000 de km pe luna.

Daca ce am spus pana acum te-a convins, meloni.ro advertise by car este aici sa te ajute, si ne poti contacta aici.

Poti cere foarte usor o cotatie de pret sau te poti inscrie direct in baza noastra de date daca esti proprietar.

Acum dupa ce ai citit, care sunt toate avatanjele mai stai pe ganduri sau vrei sa incepi sa faci bani?